CESI Logo

Godišnji izvještaji

 • Godišnji izvještaj 2003.

  Kroz naše ciljeve: promocija i zaštita ženskih ljudskih prava, unapređivanje odnosa među spolovima i tolerancije te stvaranje uvjeta za dijalog u poslijeratnom društvu radile smo s različitim grupama ljudi. Ukupno je oko 2800 korisnika i korisnica sudjelovalo u edukacijskim aktivnostima.

  Pročitajte više

 • Godišnji izvještaj 2002.

  U 2002. godini provodile smo aktivnosti u okviru tri programa: Edukacija i podrška ženskim i drugim civilnim inicijativama, Ženska ljudska prava i Senzibilizacija za pitanja odnosa među spolovima. Ukupno je oko 5000 direktnih korisnika i korisnica sudjelovalo na različite načine u aktivnostima.

  Pročitajte više

 • Godišnji izvještaj 2001.

  CESI djeluje na području cijele Hrvatske, a posebno se obraća potrebama žena u geografski zanemarenim područjima pogođenim ratom. Ukupno je oko 5000 korisnika i korisnica sudjelovalo na različite načine u aktivnostima. U edukacijske i savjetodavne aktivnosti direktno je uključeno oko 1950 (...)

  Pročitajte više

 • Godišnji izvještaj 2000.

  U 2000.g. provodile smo projekt pod nazivom "Edukacija i podrška ženskim i drugim civilnim inicijativama". Aktivnostima je bilo obuhvaćeno direktno preko 30 udruga i 900 korisnica i korisnika, te indirektno 2000 korisnica/ka. Ujedno je oko 1000 mladih obuhvaćeno kroz predavanja, seminare i (...)

  Pročitajte više

 • Godišnji izvještaj 1999.

  Uz priručnik "Za nasilje nema opravdanja" izašao je i bilten Cesi Tribunela koji izlazi 4 puta godišnje. CESI je s programom senzibilizacije za spolna/rodna pitanja namijenjenim mladima započeo početkom 1999. godine. Predavanjima je obuhvaćeno oko 600 korisnika/ca u Zagrebu (učenici i učenice (...)

  Pročitajte više

<< < 1 2