CESI Logo
07.05.2019. 11:05:55

Nove radionice za nezaposlene žene!

Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja


Termin prve radionice je u utorak 21.05.2019. s početkom u 11'00 sati.

Očekivano trajanje radionica je 4 sata. (Na radionici dogovaramo termin idućeg susreta)

Radionica će se održati u našem prostoru, CESI, Nova cesta 4, polukat.

Teme koje obrađujemo na radionicama su: Razvoj mekih vještina -  komunikacija , stilovi komunikacije, pregovaranje, prezentacija, jačanje samopouzdanja, motivacija, spremnost za  pokretanje posla, pisanje životopisa i poslovnog plana u svrhu pronalaska ili kreiranja željenog posla.

Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti probleme s kojima se susrećete, pitanja koja vas muče,kao i  prilike i izazove na koje nailazite.

Kako bi sudionice tijekom edukacija imale podršku organiziramo mentorstvo i savjetovanje za sve žene koje trebaju i žele podršku a kroz mentoring program pratimo i podržavamo napredovanje u procesu traženja posla ili samozapošljavanja.

Sudjelovanje u programu donosi i povezivanje s drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima.

Radionice su potpuno besplatne i  provode se uz dugogodišnju podršku HZZ-područne službe Zagreb.

"Organizacija radionica je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda"

Ukoliko ste zainteresirani molimo Vas da popunite prijavnicu u prilogu poziva i pošaljete  voditeljici Anamariji na e-mail: anamarija.tkalcec@cesi.hr 

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite telefonom 01/ 24 22 800.

Ukratko o projektu:

Kako bi smanjile diskriminaciju u svijetu rada i podržale dugotrajno nezaposlene žene u Gradu Zagrebu i Krapinsko – zagorskoj županiji CESI , LAG Zagorje Sutla i Pučko otvoreno učilište Krapina provode dvogodišnji program edukacija i podrške za dugotrajno nezaposlene žene  i žene koje su na bilo koji način izložene spolnoj diskriminaciji u svijetu rada i procesima zapošljavanja.

Opći cilj projekta je pridonijeti poboljšanju položaja žena u svijetu rada, u Gradu Zagrebu i Krapinsko zagorskoj županiji.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda". Projekt će se provoditi u razdoblju od 26.03.2019. do 26.03.2021.  Ukupna vrijednost projekta iznosi 912.485,42 kune.

{}